Ambalare

 

   

 APEXX este o unitate de ambalare și depozitare pentru produse chimice (fitosanitare, pharmavet, etc) cu linii automatizate de ambalare în bidoane, flacoane, fiole și pungi.

 

   

Linia de îmbuteliere în flacon ce este capabilă să îmbutelieze flacoane cu o precizie a sistemului de dozare de ±0,5% a cărei produse finite ambalate vor prezenta dozaje la capacități de 100 ml, 200 ml, 300 ml, 500 ml și 1 l cu doua tipuri de capace, de 28 mm sau de 50mm.

 


Exemple de flacoane
 


 Linia de fiole ce prezintă o soluție tehnologică complet inovativă ce cuprinde atât etapele de realizare a fiolelor cât și etapele de dozare, sudare și tăiere a fiolelor. Fiolele realizate vor avea dozaje de 2 ml, 5 ml, 10 ml și 20 ml.

 

Exemple de fiole

 


 


 

Linia de ambalat prăfoase (sau granulate) ce cuprinde etapele de formare a plicurilor din aluminiu tristrat cât și etapele de dozare, etanșare, sudare, numărare și tăiere a plicurilor, ce dozează cantități de 20 g, 50 g, 100 g, 200 g, 300 g și 500 g.

 

Exemple de pungi

 
 

 

Instalația semiautomată de dozare în canistre, ce funcționeză pe principiul umplerii și cântăririi a cărei produse finite macroambalate vor prezenta dozaje de 3l, 5l, 10l, 20l.

 

 

Exemple de bidoane

 


  

APEXX este partener în programul SCAPA și respectă principiile de triplă clătire impuse de program, toate liniile de ambalare prezentând sisteme de spălare și curățare.

Unitatea are capacitatea de depozitare pentru materii prime, dar și pentru produse finite.

 

 

 

   


Unitatea de ambalare și depozitare APEXX este situată în Comuna Lețcani, în zona industrială a județului Iași.

 

Dr. ing. Răzvan Lucian SÎRBU – 0728.170755

Ing. Marian COSTACHE – 0757.079316

Mail apexxsrl@yahoo.com Site www.apexx.ro

Copyright 2017 Apexx. Design by Aldea Design