Despre noi
Compania APEXX a fost înființată în anul 2005 fiind ambalator și distribuitor de inputuri pentru agricultură și distribuie produsele prin fitofarmacii partenere și vânzare directă la fermieri.

Amplasamentul pe care ne desfășurăm activitatea este în comuna Lețcani din județul Iași fiind singura unitate de ambalare pentru produse fitosanitare din zona Moldovei.

APEXX reprezintă garanția calității produselor și serviciilor oferite. Activitatea APEXX este concretizată în ambalarea și distribuția produselor pentru protecția plantelor, seminte certificate, fertilizanti foliari precum și îngrasaminte chimice. APEXX deține linii automatizate de ambalare în bidoane, flacoane, fiole și pungi. Microambalarea, depozitarea şi vânzarea de produse fitosanitare constituie principalul obiectiv pe care ni l-am propus.

Sprijinim sectorul de producție agricolă prin furnizarea de tehnologii de chimizare personalizate, inputuri și soluții de eficientizare a fermelor agricole.

Dorim să colaborăm împreună cu partenerii noștri pentru dezvoltarea potentialului de producție a fermelor.

Respectul pentru mediu este una din prioritățile noastre principale astfel că activitatea de ambalare și depozitare  respectă toate reglementările de  protecție a mediului.

Organizăm seminarii pentru informarea fermierilor de noutățile permanente din domeniul dinamic al agriculturii.

APEXX este membru în cadrul programului SCAPA, toate ambalajele noastre (hârtie, polietilenă, metal) fiind colectate în mod corect.

RESPECTÂND NATURA, NE RESPECTĂM PE NOI ÎNȘINE.
Copyright 2017 Apexx. Design by Aldea Design