NITRODIN 1983,6 lei/tona

  • 2,180.00Lei
  • Ex Tax: 2,000.00Lei
  • Availability:In Stock
  • Product Code: Ingrășământ


NITRODIN este un ingrasamant lichid pe baza de azot si sulf. Prezenta celor trei forme de azot, confera produsului o actiune de hranire a plantelor completa: efect imediat datorita azotului nitric cat si unul de hranire gradual datorita prezentei si a celorlalte forme de azot. Prezenta inhibitorilor NBPT si Tiosulfat de amoniu permit utilizarea la maxim a unitatilor de azot, incetinind procesul de hidroliza si de nitrificare, reducand astfel pierderile prin volatilizare si levigare. NITRODIN favorizeaza dezvoltarea vegetativa si a aparatului foliar. Deoarece azotul continut intervine in pocesul de sinteza a clorofilei si a enzimelor; favorizeaza de asemenea si absorbtia altor nutrienti. NITRODIN se recomanda a fi folosit la cereale, porumb cat si in alte culturi, in timpul fazelor de vegetatie in care cererea de azot e maxima.
Stabilirea dozelor necesare culturilor trebuie facuta tinand cont de fertilitatea solului, premergatoare, tipul culturii si stadiul de dezvoltare a plantelor. Pentru fertilizarea in camp deschis unde dozele recomandate sunt 100-400 kg/ha, se recomanda folosirea duzelor speciale pentru administrarea de ingrasamant lichid. Se recomanda de asemenea folosirea in fertirigare cu doze de cca 100 kg/ha si in aplicari foliare in doza de maxim 35 kg/ha, cu introducerea produsului in bazin la final.
Se poate amesteca cu toate produsele lichide. Atentie in amestecul cu produse ce contin potasiu. Se recomanda a se efectua inainte de folosire teste de compatibilitate! In cazul utilizarii in mediu protejat (sere, solarii) prin fertirigare, cantitatea de produs nu trebuie sa depaseasca 200 g/hl de apa. Dupa utilizarea echipamentelor ce contin staniu, cupru si alte aliaje, se recomanda spalarea acestora dupa utilizare. Administrati produsul in orele racoroase ale zilei!
Aspect: Solutie
Densitate la 20°C: Circa 1.30 kg/lt
Punct de inghet: -8°C
Conductibilitate electrica (0.1%): 0,89 mS/cm
pH (20°C): 6.5 – 7.5
General characteristics
Composition 28%N + 7%SO3

Write a review

Please login or register to review
Copyright 2017 Apexx. Design by Aldea Design