NITROSAN 1801 lei/tona

  • 2,011.05Lei
  • Ex Tax: 1,845.00Lei
  • Availability:In Stock
  • Product Code: Ingrășământ


NITROSAN este un ingrasamant lichid pe baza de azot, cu un continut important de sulf. Activitatea inhibitorului NBPT(N(n-butil) tiofosfat triamida) ce actioneaza asupra enzimelor ureaze cu rol in hidroliza azotului ureic, permite utilizarea la maxim a unitatilor de azot, incetinind astfel procesul de transformare a azotului ureic in azot amoniacal,de asemenea are in componenta Tiosulfat de amoniu ce actioneaza asupra bacteriilor nitrificatoare prelungind astfel procesul de nitrificare pe o perioada mai mare.
NITROSAN favorizeaza dezvoltarea vegetativa si a aparatului foliar. Datorita formelor de azot continute si a inhibitorului, azotul va fi asimilat gradual. Sulful prezent in cantitate importanta, serveste in procesele de sinteza a proteinelor.
NITROSAN se recomanda a fi folosit la rapita, floarea-soarelui, cereale, porumb cat si in alte culturi, atunci cand plantele au nevoie.
Stabilirea dozelor necesare culturilor trebuie facuta tinand cont de fertilitatea solului, premergatoare, tipul culturii si stadiul de dezvoltare a plantelor. Pentru fertilizarea in camp deschis unde dozele recomandate sunt 100-400 kg/ha, se recomanda folosirea duzelor speciale pentru administrarea de ingrasamant lichid. Se recomanda de asemenea folosirea in fertirigare cu doze de cca 100 kg/ha si in aplicari foliare in doza de maxim 35 kg/ha, cu introducerea produsului in bazin la final.
Se poate amesteca cu toate produsele lichide. Atentie in amestecul cu produse ce contin potasiu. Se recomanda a se efectua inainte de folosire teste de compatibilitate! In cazul utilizarii in mediu protejat (sere, solarii) prin fertirigare, cantitatea de produs nu trebuie sa depaseasca 200g/hl de apa.
Dupa utilizarea echipamentelor ce contin staniu, cupru si alte aliaje, se recomanda spalarea acestora dupa utilizare. Administrati produsul in orele racoroase ale zilei!
Aspect: Solutie
Densitate la 20°C: Circa 1.29 kg/lt
Punct de inghet: -5°C
Conductibilitate electrica (0.1%): 0,72 mS/cm
pH (20°C): 6.5 – 7.5
Ambalare: saci big-bags 1250 kg
General characteristics
Composition 21%N + 15%SO3

Write a review

Please login or register to review
Copyright 2017 Apexx. Design by Aldea Design